Einde 100% MODE

Mensen fotograferen blijft natuurlijk de mooiste uitdaging. Ik ben dol op ‘plaatje-praatje’ maken. De aanleiding deze week was het feit dat het projectbureau 100%MODE per 1 januari niet meer bestaat. Vanaf 2005 waren zij de spil bij het totstandkoming van een Modekwartier; een riskant plan voor in een aandachtswijk als Klarendal. Het is dan ook nog steeds kwetsbaar. Maar doelen zijn bereikt en het bureau sluit zijn deuren. Dus ik ga  met pen en papier en mijn Canon 40D met groothoeklens 10-22mm op pad.

WIJKKRANT

Ik doe dit voor Wijkkrant Klarendal. Alhoewel ik eigenlijk alleen betaald wordt voor de coördinatie (aansturen redactieleden, contacten met kopijleveranciers, drukker en eindredactie), klim ik er ook vaak voor in de pen. Niet alle relevante items met nieuwswaarde worden nou eenmaal opgepakt door de vrijwillig redactieleden. Feitelijk ben ik dat zelf dan ook. En het is leuk: ik heb er in de loop van de jaren alle ins en outs van de wijk door leren kennen.

MODELLEN

Mijn modellen voorzagen mij van input om er een kort stukje over te maken. Ik ken ze al wat langer: ook op de plaat deden Annette en Robin het prima!

 

 
Share