Ellen’s tuinplannen

Ik blog al een tijd niet, al meer dan twee jaar niets gepubliceerd! Ik denk trouwens ook niet dat ik trouwe volgers had – of er sowieso geld mee zou gaan verdienen zoals sommige bloggers schijnen te kunnen!

Maar ik was voor het eerst sinds tijden weer eens enthousiast over een portretje wat ik maakte met mijn EOS – een camera die ik nauwelijks meer ter hande neem! Het is veel Samsung Note 4 en Instagram wat de klok slaat. Best leuk om mee te spelen!

Maar dit is toch wat ik het leukste vind om te doen. Mensen vastleggen die een verhaal hebben, er voor zorgen dat elementen in de foto een toegevoegde waarde zijn voor het verhaal achter die persoon en er een klein stukje over maken. Nog leuker als die persoon het dan ook nog eens helemaal eens is met de tekst die ik voor de wijkkrant van Klarendal maak.

Ellen wacht op toestemming om wat te gaan tuinieren op die saaie stroken groen bij het (spiksplinternieuwe) Multi Functionele Centrum van de wijk. Dat kan beter! Ze maakte een plan en heeft er al wat plantjes neer gezet. Twintig bewoners staan in de startblokken om er ook aan bij te dragen.

De tekst voor de wijkkrant is iets anders en uitgebreider…

Share