Afrikaanse spullen in de veiling

Vrienden zochten Afrikaanse spullen om te veilen tijdens een benefietmiddag in Arnhem. De opbrengst gaat naar een voormalig buurtbewoner die terug naar zijn vaderland Ghana is gegaan en hulp kan gebruiken.

Arnhemse Koerier

Met een paar eerste Afrikaanse attributen is er een fotoshoot gedaan: Wim, Pimm, Marjet en Caroline gaan er voor. Een foto met oproep is in de Arnhemse Koerier terecht gekomen. De ouderwets gedrukte krant doet zijn werk: vriendin Pimm is overladen met berichten en de schuur staat momenteel vol met te veilen objecten voor de benefietmiddag. “De schatkamer aan schitterende Afrikaanse kunst gaat aanstaande zondag geveild worden!!” aldus de organisatie.

Happy Sunday voor Ghana

De opbrengst gaat naar een project in Accra, Ghana, waar voormalig wijkbewoner Georges Buckle nu ondersteunend werk doet voor en met mensen met een fysieke beperking. Van het opgehaalde geld zullen er hulpmiddelen en protheses worden gekocht. Er zullen die middag nog veel meer activiteiten worden georganiseerd die inkomsten zullen genereren. Happy Sunday vind plaats op zondag 10 december in De Nieuwe Hommel – De Wiltstraat 6, Arnhem.

—–

Zefanja en Robert hebben Afrikaanse spullen afgestaan voor fotoshoot en veiling. Zefanja heeft vrijwillig deze dienst verleend en is blij dat het wat op heeft geleverd! 

Share