Carola’s nieuwe website

Carola neemt het heft in eigen handen en start haar eigen bedrijf als coach en trainer. Oh ja, dan moet er natuurlijk ook een website komen en hoe presenteer je jezelf dan? Ze kwam bij mij, omdat de portretten op mijn website haar wel aanspraken.

Parksessie

Normaal gesproken hebben huwelijksfotografen het over een parksessie. Carola ging dan weliswaar niet trouwen, maar toch zijn we op een koude dag in januari het park in gegaan met een tas vol verschillende sjaals, jasjes en truitjes – om met wat verschillende kleurstellingen te kunnen spelen. Bankjes, boompjes, bruggetjes en het zonnetje deden de rest.

Kritisch

Wij vrouwen zijn natuurlijk een beetje kritisch op onszelf – wat is dat toch… Maar nadat ik een selectie had gemaakt en verstuurd, berichtte ze mij een dag later: ‘Gisteravond op de bank met mijn lief de foto’s bekeken en lekker mee gespeeld. Was natuurlijk te kritisch op mezelf, overdag. Nog eens samen rustig naar gekeken hebben we veel foto’s ontdekt waar absoluut veel mee te doen is! Hele mooie en ook goeie foto’s zegt mijn fotograferende vent. Alle complimenten dus!’ Dat is leuk om terug te krijgen.

Haar website staat ondertussen online: Fem coaching & training!

Share