Rondleiding Klarendal

Op zoek naar een leuk groepsuitje? Met de gidsen van Klarendal Arnhem ontdekt u de leukste geheimen van een wijk die al meer dan 150 jaar leeft.

 

 

“Uit het oogpunt van stadsvernieuwing verdient de komst van het modekwartier absoluut een tien met een griffel” (Gelderlander, februari 2011)

Klarendal is in opmars. Daar waar het een zogenaamde ‘probleemwijk’ was die regelmatig de nationale pers haalde, is het nu een bruisende culturele wijk aan de rand van het centrum van Arnhem. Militaire geschiedenis, sociale woningbouw, ontwikkelingen modewijk, de rol van het katholicisme? Het komt allemaal aan bod.

Gerrit Dassen – geboren en getogen Klarendaller – weet vele anekdotes te vertellen over een roerige levende wijk; Zefanja Hoogers – nieuwe betrokken bewoonster – vult aan en waakt voor de historische feiten. Anderhalf à twee uur verder is nog steeds niet alles verteld. Post Distributie Centrum, de Sint Janskerk, de stedelijke en rijksmonumenten die  de wijk rijk is, de kaalslag uit de vorige eeuw en vele andere historische noemenswaardige plekken; al deze parels komen aan bod in een ontdekkingstocht door de wijk, u hoort verhalen die de wijk ècht tot leven brengen.

Een avond of middag, uitermate geschikt voor bedrijfsuitje, studentenclub, of vereniging:

WIE MET EEN PROFESSIONELE GIDS WANDELT ZIET MEER!

Voor vrijblijvende informatie over de mogelijkheden van het invullen van uw uitje, neem contact op via onderstaand formulier:


Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp (RONDLEIDING KLARENDAL)

Uw bericht

TERUG NAAR RONDLEIDINGEN…

Bewaren

Bewaren