Rondleidingen Klarendal

Klarendal is in opmars. Daar waar het een zogenaamde ‘probleemwijk’ was die regelmatig de nationale pers haalde, is het nu een bruisende culturele wijk aan de rand van het centrum van Arnhem. Wij bieden groepsrondleidingen over Klarendal in het algemeen aan EN specifiek gefocust op het Modekwartier. Rondleidingen zijn ook uiterst geschikt voor scholen in het kader van hun eindexamenstof voor aardrijkskunde; stadsvernieuwing en gentrificatie!

RONDLEIDING DOOR DE WIJK

Op zoek naar een leuk groepsuitje?

Met de gidsen van Klarendal Arnhem ontdekt u de leukste geheimen van een wijk die al meer dan 150 jaar leeft. Militaire geschiedenis, sociale woningbouw, ontwikkelingen modewijk, de rol van het katholicisme? Het komt allemaal aan bod.

RONDLEIDING MODEKWARTIER

Bent u als groep specifiek geïnteresseerd in het Modekwartier?

Wilt u meer weten over de achtergronden, de ontwikkelingen, de successen van de pioniers die sinds 2006 hard werken het modekwartier op de kaart van Arnhem en Nederland te zetten? De rondleidingen door het Modekwartier worden op vrijdag of zaterdag na het middaguur gelopen. In deze rondleiding wordt speciaal gefocust op de route langs de Klarendalseweg, waar Volkshuisvesting Arnhem de afgelopen jaren veel panden heeft aangekocht, opgeknapt en bestemd voor jonge creatieve (mode) ondernemers.

Een avond of middag, uitermate geschikt voor bedrijfsuitje, studentenclub, of vereniging:

WIE MET EEN PROFESSIONELE GIDS WANDELT ZIET MEER!

Neem vrijblijvend contact op via onderstaand contactformulier.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp (RONDLEIDING KLARENDAL)

Uw bericht

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren