Mieke op LinkedIn

Collega’s geven het vertrouwen een profielfoto te verzorgen. Geen eggshell of studiowerk, maar gewoon op straat. Of in ieder geval in een setting die iets vertelt over de persoon.

Rozet/Kunstbedrijf

Mieke is van oorsprong theatermaakster en staat als zodanig ook voor de klas op het Rhedens Lyceum. Maar het merendeel van haar werkzame bestaan vult ze in als cultuurmakelaar bij Kunstbedrijf Arnhem, momenteel in fusie met Rozet.

Als cultuurmakelaar brengt ze culturele initiatieven in kaart in de wijken Klarendal en Sint Marten Arnhem en faciliteert die. Soms heeft zij een fotograaf en PR kracht nodig bij die projecten, zodoende zijn we collega’s.

LinkedIn

Als cultuurmakelaar moet je je profileren in de netwerken van de stad, vandaar een fatsoenlijke profielfoto. Van Facebook wil Mieke even niets weten, dus daar zijn we (tijdelijk?) geen vriendinnen. Maar deze foto is momenteel haar profielfoto op LinkedIn en vriendinnen zijn we naast collega’s sowieso.

Share