Marja maakt

Marja Goddijn heeft haar werkplek op zolder in Sint Marten Arnhem eindelijk ingericht. Eerder maakte ze haar leuke creaties ergens in een hoek van de woonkamer, nu aan een werkblad met prachtig uitzicht over de straten van haar wijk. Marja maakt veel, maar nu gaat ze zich toch focussen op het herbestemmen van (sigaren) kistjes.

Tekenen

Naast ambachtelijke creaties met vilt, knoopjes en lapjes, tekent Marja heel bijzonder. Als de pen eenmaal op het materiaal staat, is de tekening één doorlopende lijn. Ze houdt dan van gezichten en kijkt om zich heen om inspiratie uit mensen te halen. De kistjes zijn voornamelijk geïllustreerd met getekende gezichten. Kat Karel kijkt toe.

Etsy.com

Marja wil haar kistjes gaan verkopen op Etsy.com. We kunnen nog niet linken, maar je kunt haar wel mailen.

 

Share