Herman maakt herrie en zingen is gezond

Rozet – taal, kunst en erfgoed in Arnhem, Rozet in de Wijk levert bijdrages aan het stedelijke project ‘Kansrijk Opgroeien’, uitgezet door de gemeente Arnhem in de kwetsbaardere wijken van de stad. Zo konden konden kinderen tijdens het Speeldorp in de zomervakantie op de jaarlijkse muziekdag zich inschrijven om o.a. een workshop te volgen bij Herman, om herrie te maken. 

Zingen is gezond

Deze activiteit werd aangeboden door Rozet in de Wijk (cultuurmakelaar) (er was nog veel meer muzikaals die dag!) en Herman maakt vooral lol met de deelnemers van de workshops: kinderen leren makkelijker als ze tegelijk ook lol hebben. Herman laat de kinderen ook stampen ‘Maar je mag ook zingen, want zingen is gezond.’

—-

Deze content is tijdens en na de zomervakantie verspreid via Facebook pagina’s van KlarendalRozet in de Wijk en de Klarendalse wijkkrant.

Share